Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735889252

Copa 735889252 Información oficial sobre el partido 735889252 en Hattrick

05.06.2024 17:00:00

Itties F.C. Alineación oficial del equipo 'Itties F.C.' en el partido 1 - 2 GVVV veenendaal Alineación oficial del equipo 'GVVV veenendaal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Itties F.C. Alineación oficial del equipo 'Itties F.C.' en el partido 2 - 2 GVVV veenendaal Alineación oficial del equipo 'GVVV veenendaal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 34,0 % 37,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Itties F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els seguidors del Itties van tornar a saltar d'alegria al minut 81. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Anek Sumonsiri que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Rene Kluiver va estar a punt de marcar al minut 21 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Melchior Buldern de Itties va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Anek Sumonsiri va disposar d'una bona oportunitat al minut 71, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

GVVV veenendaal

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Philippe Mondon es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 180 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23, una falta xutada per Reiner Wilmerdinger va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a veenendaal. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Relmu Morales, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 17 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. veenendaal va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Roberto Domenici va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kleofas Nierobisz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.