Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735888925

Copa 735888925 Información oficial sobre el partido 735888925 en Hattrick

05.06.2024 17:00:00

FC Heerenterp Alineación oficial del equipo 'FC Heerenterp' en el partido 4 - 0 F.C. Hopeloos Alineación oficial del equipo 'F.C. Hopeloos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Heerenterp Alineación oficial del equipo 'FC Heerenterp' en el partido 2 - 0 F.C. Hopeloos Alineación oficial del equipo 'F.C. Hopeloos' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Heerenterp

Goles Goles

  • 187 Minuto 3 (Gol tiro lejano): Després de 3 minuts el Heerenterp, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Juan Jesús Percudani sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Heerenterp va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Lenny Halliwell en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 0.
  • 187 Minuto 75 (Gol tiro lejano): En Jetro Janga conduïa pel cercle central i, veient a en Patrick Weisse desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 3 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Heerenterp i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 89 minuts de joc. Mentre en Shehan Hathurusingha el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Heerenterp tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Patrick Weisse ho va intentar al minut 83 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Leonardo Chaperón després que el jugador de Heerenterp li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

F.C. Hopeloos

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): Hopeloos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 9 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Thilo Vaudaux no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hopeloos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Llibert Amat, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.