Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735886159

Copa 735886159 Información oficial sobre el partido 735886159 en Hattrick

05.06.2024 17:00:00

Spaarnestad Returned Alineación oficial del equipo 'Spaarnestad Returned' en el partido 0 - 4 GAS United Alineación oficial del equipo 'GAS United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spaarnestad Returned Alineación oficial del equipo 'Spaarnestad Returned' en el partido 2 - 1 GAS United Alineación oficial del equipo 'GAS United' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,8 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spaarnestad Returned

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Elisardo Jul de Spaarnestad va intentar batre la porteria rival al minut 8 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al 22, Ksaverijus Kaušylas hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Doğan Derviş. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Elisardo Jul de Spaarnestad es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 35, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan Alfredo Lavena des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

GAS United

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de GAS United Marten Bekooi va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Lars-Tommy Göransson de GAS United va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 13. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): El contraatac de GAS United va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Charles Kigwalilo va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 3!
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Arnie Gelling va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): GAS United quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Karel Servotte va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Falco Bekooi, el jugador de GAS United va ser expulsat al minut 76.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Karel Servotte de GAS United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.