Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735885538

Copa 735885538 Información oficial sobre el partido 735885538 en Hattrick

05.06.2024 17:00:00

Straatverbod Alineación oficial del equipo 'Straatverbod' en el partido 6 - 3 FC Dinhoes Alineación oficial del equipo 'FC Dinhoes' en el partido
3 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 5
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 2 / 3
1 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
2 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 2
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
46 % Posesión 45' 54 %
43 % Posesión 90' 57 %
Normal Táctica Normal
Straatverbod Alineación oficial del equipo 'Straatverbod' en el partido 6 - 3 FC Dinhoes Alineación oficial del equipo 'FC Dinhoes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Straatverbod Alineación oficial del equipo 'Straatverbod' en el partido 1 - 2 FC Dinhoes Alineación oficial del equipo 'FC Dinhoes' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Straatverbod

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 6, en Tijl Donckerwolke la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jean Joseph Pieters que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 104 Minuto 53 (Gol de penalti): Stv aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Symon Jimmink al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 107 Minuto 89 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Stv, gràcies a les conegudes canonades d'en Bruno Stibbe, va situar el 3 - 3 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Stv Néstor Anibal Casas va intentar enganyar Renaat van Bree amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Stv Ibert Blommaert no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Renaat van Bree es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Jean Joseph Pieters anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Stv.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Stv Jermaine Leferink va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Renaat van Bree va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 6 - 3

FC Dinhoes

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 41 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Miele Driessens marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gerco van Schriek va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 106 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Dinhoes sempre confia amb les genialitats d'en Miele Driessens; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Dinhoes creava perill des de la dreta al minut 32, però en Allesandro Krabbé, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Floran Paulet desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Antonio Ignelzi de Dinhoes va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Oscar Farr al minut 35 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miele Driessens de Dinhoes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gerco van Schriek de Dinhoes anava molt fort i col·locat però Allesandro Krabbé no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Guillermo Igal de Dinhoes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Dinhoes, Floran Paulet, col·locà la pilota just a les mans d'en Allesandro Krabbé. El marcador: 5 - 3.