Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735883626

Copa 735883626 Información oficial sobre el partido 735883626 en Hattrick

05.06.2024 17:00:00

Mutua Fides Alineación oficial del equipo 'Mutua Fides' en el partido 3 - 4 morire per vivere Alineación oficial del equipo 'morire per vivere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Mutua Fides Alineación oficial del equipo 'Mutua Fides' en el partido 1 - 6 morire per vivere Alineación oficial del equipo 'morire per vivere' en el partido
Tiene suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mutua Fides

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Otto van Dusseldorp de Mutua aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Mutua s'avançava en el marcador després que en Roderick Buurman xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del M/v. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Giorgio Ramanand la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mutua es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): El Mutua va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Roderick Buurman la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 206 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Radboud Harders que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

morire per vivere

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 31 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Leroy Campert marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Un mica després, Tommy van der Ploeg de M/v va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 53 minuts Tinus ten Rouwelaar va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Chiel Hoogervorst que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Alexander Bodenstaff va encarar al porter al 35, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 38 en Tinus ten Rouwelaar va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Moses Meulenberg va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tommy van der Ploeg de M/v es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Django Diepenhorst es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Joseph Westinga de M/v va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.