Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735879908

Copa 735879908 Información oficial sobre el partido 735879908 en Hattrick

05.06.2024 16:30:00

SIF-Laursen Alineación oficial del equipo 'SIF-Laursen' en el partido 3 - 0 Jitterbug Pancakes Alineación oficial del equipo 'Jitterbug Pancakes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SIF-Laursen Alineación oficial del equipo 'SIF-Laursen' en el partido 2 - 0 Jitterbug Pancakes Alineación oficial del equipo 'Jitterbug Pancakes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SIF-Laursen

Goles Goles

  • 120 Minuto 70 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Aviran Better al minut 70, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al SIF-Laursen i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Michel Steen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Matteo Prestipino, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a SIF-Laursen.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Ryan Sepstrup del SIF-Laursen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Jan-Martin Wanzenböck va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SIF-Laursen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Amb 37 minuts disputats, Aviran Better gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ditlev Ravn va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Conrad Berntsen de SIF-Laursen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Jitterbug Pancakes

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Steffan Skipper va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steffan Skipper de Jitterbug va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.