Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735878348

Copa 735878348 Información oficial sobre el partido 735878348 en Hattrick

05.06.2024 16:35:00

FC Pirin Alineación oficial del equipo 'FC Pirin' en el partido 2 - 3 Spvgg KAW SEK Alineación oficial del equipo 'Spvgg KAW SEK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Pirin Alineación oficial del equipo 'FC Pirin' en el partido 0 - 5 Spvgg KAW SEK Alineación oficial del equipo 'Spvgg KAW SEK' en el partido
Tiene suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pirin

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 del partit, el jugador Bassem Mabrouk de Pirin va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Arístides Moreno es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Jean-Claude Bopore hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marcin Olak havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Pirin van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Arístides Moreno des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 90 minuts, en Bassem Mabrouk no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Spvgg KAW SEK

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Henryk Chodkiewicz va llençar el penal ras arran de pal.
  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mohammed Al-Nuzeily quedar desmarcat i marcar per a Spvgg al minut 18. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Aziz Obad va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Aziz Obad van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Aşan Faris a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mohammed Al-Nuzeily al minut 47, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Yaser Al-Sharafi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aretas Helou després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tudor Glincă va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hasan Al-Seraji de Spvgg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aziz Dalal de Spvgg amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.