Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735878311

Copa 735878311 Información oficial sobre el partido 735878311 en Hattrick

05.06.2024 16:50:00

Dhamar AC Alineación oficial del equipo 'Dhamar AC' en el partido 1 - 4 Gentry Alineación oficial del equipo 'Gentry' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dhamar AC Alineación oficial del equipo 'Dhamar AC' en el partido 1 - 1 Gentry Alineación oficial del equipo 'Gentry' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,9 % 24,4 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dhamar AC

Goles Goles

  • 100 Minuto 41 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Taher Al-Maznai va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Taher Al-Maznai, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Gentry

Goles Goles

  • 108 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 13, en Abdulrahman Al-Uzairy la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Nawaf Al-Hathrani que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan alaa Farhan va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 38 minuts, el tirador de faltes del Gentry va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hatem Al-Medhwahi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Gentry va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hatem Al-Medhwahi, amb un xut sec des de la dreta.