Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735877351

Copa 735877351 Información oficial sobre el partido 735877351 en Hattrick

05.06.2024 16:00:00

UA United Alineación oficial del equipo 'UA United' en el partido 3 - 2 Melkeveien Kickers Alineación oficial del equipo 'Melkeveien Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UA United Alineación oficial del equipo 'UA United' en el partido 3 - 1 Melkeveien Kickers Alineación oficial del equipo 'Melkeveien Kickers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UA United

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Torleif Stormo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de United.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de United va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fidel Amador progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): United va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 75 Torleif Stormo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Torleif Stormo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Yngvar Ringen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Melkeveien Kickers

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Un mica després, Leo Gangbom de Melkeveien va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Melkeveien van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 74, quan Mariusz Jędrychowski va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En David Egerton va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Mariusz Jędrychowski quasi aconsegueix empatar per Melkeveien al minut 32, però Nik Lavre va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Melkeveien van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Mstislav Lomaev va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Melkeveien va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leo Gangbom, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.