Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735873670

Copa 735873670 Información oficial sobre el partido 735873670 en Hattrick

05.06.2024 15:00:00

la ferte milon Alineación oficial del equipo 'la ferte milon' en el partido 5 - 3 Team Nico Fc Alineación oficial del equipo 'Team Nico Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la ferte milon Alineación oficial del equipo 'la ferte milon' en el partido 3 - 0 Team Nico Fc Alineación oficial del equipo 'Team Nico Fc' en el partido
Tiene suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la ferte milon

Goles Goles

  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Gilbert Mano la va convertir en gol amb un remat de cap en Dawid Muńko tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 87 el marcador es va actualitzar: 1 - 3.
  • 104 Minuto 88 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de ferte al minut 88. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Zdeněk Znamenáček va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 3.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Passat el minut 89 de joc, Dawid Muńko facilitava les coses al ferte amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 122 Minuto 110 (Gol por la izquierda): ferte, atacant per l'esquerra al minut 110, va aprofitar el magnífic llançament de Rabah Zaidi per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.
  • 133 Minuto 111 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan ferte va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Benjamin Lundling des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dawid Muńko va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Abel Menotti de ferte va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al 64, Abel Menotti hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mike Davis. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dawid Muńko va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Mojica.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abel Menotti de ferte es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aziz Andolsi de ferte es va guanyar la targeta groga merescudament.

Team Nico Fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Víctor Canizar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, el Fc Nico va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Víctor Canizar, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Tancrède Josselin va marcar al minut 53 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Luke Roberts va deixar a Dawid Muńko assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 93 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fc Nico, l'equip va recuperar la pilota al minut 93 i va contraatacar. En Érick Lair va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicolás Coria de Fc Nico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 114, Isildo de Almeida de Fc Nico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.