Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735872384

Copa 735872384 Información oficial sobre el partido 735872384 en Hattrick

05.06.2024 15:00:00

LA NEWTEAM 35 Alineación oficial del equipo 'LA NEWTEAM 35' en el partido 4 - 1 Marseille"13" Alineación oficial del equipo 'Marseille"13"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LA NEWTEAM 35 Alineación oficial del equipo 'LA NEWTEAM 35' en el partido 0 - 1 Marseille"13" Alineación oficial del equipo 'Marseille"13"' en el partido
Tiene mucha potra 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA NEWTEAM 35

Goles Goles

  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Lev Mendelson de NEWTEAM va aconseguir igualar el partit al minut 80, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Alexandru Popescu de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Immo Ziemba va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 95 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de NEWTEAM van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gabi Bratosin va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 106 (Ocasión de contra por la izquierda): NEWTEAM van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 106, però el xut de Immo Ziemba des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandru Popescu de NEWTEAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Gabi Bratosin de NEWTEAM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Manuele Garfagnini anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a NEWTEAM.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Hachemi Khelfaoui va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Gabi Bratosin de NEWTEAM, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gwenn Pérignon en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Marseille"13"

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Stéphane Gaffet que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Marseille"13".

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Stéphane Gaffet va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Léo Duban, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fabian Thibault. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Zeferino Matos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 216 Minuto 101 (Ocasión evento especial rápido + pase): Léo Duban va marxar per velocitat al minut 101 i va fer una passada de la mort a Zeferino Matos, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sylvain Rivière.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gwenn Pérignon de Marseille"13" anava molt fort i col·locat però Expedito Maracajá no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Adalberto Zorrinho xutant per a Marseille"13" va fer anar la pilota just on la volia, però Expedito Maracajá, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Marseille"13", Léo Duban, col·locà la pilota just a les mans d'en Expedito Maracajá. El marcador: 4 - 1.