Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735871098

Copa 735871098 Información oficial sobre el partido 735871098 en Hattrick

05.06.2024 15:00:00

lambig boys le retour Alineación oficial del equipo 'lambig boys le retour' en el partido 2 - 1 Oléron United Alineación oficial del equipo 'Oléron United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lambig boys le retour Alineación oficial del equipo 'lambig boys le retour' en el partido 0 - 1 Oléron United Alineación oficial del equipo 'Oléron United' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lambig boys le retour

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): lambig prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Alonso Pachi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 80 minuts quan Rodrigue Millard va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a lambig.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de lambig va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alonso Pachi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Alonso Pachi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jean-François Brément va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): lambig van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 88 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Aadil Abdallah no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de lambig va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gilles Crescence, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauno Kniivilä de lambig va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Oléron United

Goles Goles

  • 150 Minuto 81 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Oléron sembla que dona bons resultats perquè al minut 81, Jorge Azevedo va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.