Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735871012

Copa 735871012 Información oficial sobre el partido 735871012 en Hattrick

05.06.2024 15:00:00

Binouze pepouze Alineación oficial del equipo 'Binouze pepouze' en el partido 6 - 3 volfoteam Alineación oficial del equipo 'volfoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Binouze pepouze Alineación oficial del equipo 'Binouze pepouze' en el partido 3 - 2 volfoteam Alineación oficial del equipo 'volfoteam' en el partido
Tiene bastante suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,6 % 28,2 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Binouze pepouze

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Mirko Bielicki al minut 2, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Binouze i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jurius Kvartūnas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Binouze.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Kurt Reix va augmentar l'avantatge de Binouze a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gabriel Armandi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 80, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Binouze, mentre ja celebrava el 4 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Binouze va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Francis Brianchon va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Binouze va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yali Zissman progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Gabriel Armandi de Binouze gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

volfoteam

Goles Goles

  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): volfoteam van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 43 quan Dominik Lobner sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Gilles Yeo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 82 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Robinson Valéry va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per volfoteam en aconseguir el 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): volfoteam van seguir progressant per la banda dreta. Gilles Yeo va tenir la seva oportunitat al minut 42, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Érik Beaufrère va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Maxime Lemaître.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del volfoteam va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Théo Dénais no va poder controlar.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ibrahim Ben-Mesoud va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Charilaos Zagoraios de volfoteam es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Érik Beaufrère de volfoteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.