Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735865848

Copa 735865848 Información oficial sobre el partido 735865848 en Hattrick

05.06.2024 14:30:00

Uzbek champions Alineación oficial del equipo 'Uzbek champions' en el partido 3 - 1 Uzbek Bears Alineación oficial del equipo 'Uzbek Bears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Uzbek champions Alineación oficial del equipo 'Uzbek champions' en el partido 0 - 1 Uzbek Bears Alineación oficial del equipo 'Uzbek Bears' en el partido
Tiene bastante suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uzbek champions

Goles Goles

  • 108 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Basirbek Mirzo és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Boris Nastenko perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de champions va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Henryk Waręcha, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): champions van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 23, però Vyacheslav Sulimenko va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Adamiel Har-Zion va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de champions Boris Nastenko no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 金 (Jin) 廉宇 (Lianyu) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Vyacheslav Sulimenko xutant per a champions va fer anar la pilota just on la volia, però 金 (Jin) 廉宇 (Lianyu), molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Basirbek Mirzo de champions va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de champions Metod Koltiška, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de 金 (Jin) 廉宇 (Lianyu). El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de champions, Henryk Waręcha, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.

Uzbek Bears

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Farhod Begaliyev que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Alain Tshinguta de Uzbek va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Farhod Begaliyev de Uzbek anava molt fort i col·locat però Metod Koltiška no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Bobur Bilolov, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Metod Koltiška va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Uzbek i 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Uzbek Ziroq Madaminov va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Uzbek, Lutfullo Davlatov, col·locà la pilota just a les mans d'en Metod Koltiška. El marcador: 2 - 1.