Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735865584

Copa 735865584 Información oficial sobre el partido 735865584 en Hattrick

05.06.2024 14:15:00

Varoš Gračanica Alineación oficial del equipo 'Varoš Gračanica' en el partido 2 - 6 ThinkPad Alineación oficial del equipo 'ThinkPad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Varoš Gračanica Alineación oficial del equipo 'Varoš Gračanica' en el partido 0 - 6 ThinkPad Alineación oficial del equipo 'ThinkPad' en el partido
Tiene suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varoš Gračanica

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 40 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Norbert Baukó-Kacsán, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Gračanica a l'empat.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Harun Kumro entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gračanica, un peu providencial d'en Norbert Baukó-Kacsán va situar el 2-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Alfred Spendlhofer va estar a punt d'empatar per a Gračanica quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Brian Newman va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Mangone de Gračanica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ThinkPad

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Uroš Andžić va posar els visitants ThinkPad per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Samuel Murphy va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en O'tkir Azimov de ThinkPad l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 38 de partit.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Jorian Gilling va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a ThinkPad.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Smiljan Kelava de ThinkPad va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 91 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 91, ThinkPad va augmentar el seu avantatge a 2 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Samuel Murphy.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ThinkPad Jorian Gilling quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Marko Stevanović l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Samuel Murphy hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Stanislav Dalík havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Boško Zeković va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Muzaffer Murat Necil, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Armin Kurdić, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ThinkPad va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 91 (Ocasión de falta): Smiljan Kelava va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.