Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735865114

Copa 735865114 Información oficial sobre el partido 735865114 en Hattrick

05.06.2024 14:00:00

Ålesund Azovstal Å.Å. Alineación oficial del equipo 'Ålesund Azovstal Å.Å.' en el partido 1 - 2 SK Vizovice Plums Alineación oficial del equipo 'SK Vizovice Plums' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ålesund Azovstal Å.Å. Alineación oficial del equipo 'Ålesund Azovstal Å.Å.' en el partido 0 - 1 SK Vizovice Plums Alineación oficial del equipo 'SK Vizovice Plums' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ålesund Azovstal Å.Å.

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 5, indicava inequívocament que en Achille Mühlberg va saber trobar la xarxa rival. Džankoj desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Jermaine Allison va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Layton Thomas de Džankoj va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SK Vizovice Plums

Goles Goles

  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 72 minuts Ctibor Kraus va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Martin Dostál arribés a peus de Zdeněk Zaplatílek, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vizovice el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Vladimír Komrska va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.