Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735864353

Copa 735864353 Información oficial sobre el partido 735864353 en Hattrick

05.06.2024 14:00:00

Totemo Baka Alineación oficial del equipo 'Totemo Baka' en el partido 5 - 3 FC Juve Stará Dáma Alineación oficial del equipo 'FC Juve Stará Dáma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Totemo Baka Alineación oficial del equipo 'Totemo Baka' en el partido 5 - 0 FC Juve Stará Dáma Alineación oficial del equipo 'FC Juve Stará Dáma' en el partido
Tiene un resultado normal 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Totemo Baka

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): El contraatac de Totemo va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Hayati Ülüfer va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Hayati Ülüfer va acabar en una passada genial cap al jugador de Totemo 将光 (Masamitsu) 露木 (Tsuyuki), que va marcar el 2 - 0.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Hayati Ülüfer va augmentar la diferència de Totemo a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Totemo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ivan Klekner va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Marius Porojnicu de Totemo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ramon Horacio Alcala de Totemo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC Juve Stará Dáma

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 42, el jugador visitant Nolan Joly va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Ricardo Hulbert va marcar el 3 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, Dave Jamaer de Stará va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Nolan Joly va deixar a Severi Uusitalo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Nolan Joly per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 28, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Houra Eslam Doust ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Houra Eslam Doust.