Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735863555

Copa 735863555 Información oficial sobre el partido 735863555 en Hattrick

05.06.2024 14:00:00

Trul. Mikulovice Alineación oficial del equipo 'Trul. Mikulovice' en el partido 0 - 3 FC Inter Ostrava Alineación oficial del equipo 'FC Inter Ostrava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trul. Mikulovice Alineación oficial del equipo 'Trul. Mikulovice' en el partido 0 - 1 FC Inter Ostrava Alineación oficial del equipo 'FC Inter Ostrava' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trul. Mikulovice

FC Inter Ostrava

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ostrava prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Saverio Baldinazzo.
  • 180 Minuto 16 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 16 pels visitants. En Celsinho Aguiar va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, Ostrava va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Saverio Baldinazzo.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Celsinho Aguiar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Jérémy Munier quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Štefan Pohludka va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francesco Picchioldi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Štefan Pohludka va intentar anar-se'n per velocitat al minut 67 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Arnulf Herfs estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Saverio Baldinazzo, als 73 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vincent Tenberg.