Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735859638

Copa 735859638 Información oficial sobre el partido 735859638 en Hattrick

05.06.2024 13:00:00

JeeDee F.C. Alineación oficial del equipo 'JeeDee F.C.' en el partido 3 - 4 alles kan kapot!!! Alineación oficial del equipo 'alles kan kapot!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JeeDee F.C. Alineación oficial del equipo 'JeeDee F.C.' en el partido 2 - 0 alles kan kapot!!! Alineación oficial del equipo 'alles kan kapot!!!' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JeeDee F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 16, indicava inequívocament que en Alejandro García Talavera va saber trobar la xarxa rival. JeeDee desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Alejandro García Talavera es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Gervais Wauquier es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62, Fuentes Bierinckx arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro García Talavera va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Sakari Typpö va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): JeeDee va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mirosław Chilkiewicz en un 1 contra 1 amb el porter Sakari Typpö, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro García Talavera va estar a punt d'avançar els locals al minut 98 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 102 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 102 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alejandro García Talavera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de JeeDee, Víctor Fernández Romero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Fuentes Bierinckx va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Teun Pirard de JeeDee va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Veljko Lazović, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sakari Typpö va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de JeeDee i 3 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mario Morgado de JeeDee anava molt fort i col·locat però Sakari Typpö no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.

alles kan kapot!!!

Goles Goles

  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 57. L'anotador per kapot!!! va ser Domagoj Perinčić, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gilles Bamps va fer una jugada per la banda esquerra, però Víctor Fernández Romero va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El kapot!!! creava perill des de la dreta al minut 40, però en Víctor Fernández Romero, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eugen Ivelja desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): kapot!!! va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 93, quan Eugen Ivelja va quedar-se sol davant el porter Víctor Fernández Romero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 99 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Abel Xavier va fer al minut 99 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Andries Evenhuis, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): kapot!!! va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Víctor Fernández Romero va desviar el xut final de Jan Valla després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cody Osterman de kapot!!! va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Domagoj Perinčić de kapot!!! la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 110, Abel Xavier de kapot!!! va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Gilles Bamps de kapot!!!, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Fernández Romero en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de kapot!!! Ian van Halm no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Fernández Romero es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Cody Osterman anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a kapot!!!.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de kapot!!! Jan Valla va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.