Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735858561

Copa 735858561 Información oficial sobre el partido 735858561 en Hattrick

05.06.2024 13:00:00

The Angels Alineación oficial del equipo 'The Angels' en el partido 4 - 3 Single Malt Whisky Boys Alineación oficial del equipo 'Single Malt Whisky Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Angels Alineación oficial del equipo 'The Angels' en el partido 2 - 2 Single Malt Whisky Boys Alineación oficial del equipo 'Single Malt Whisky Boys' en el partido
Tiene suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,2 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Angels

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Angels s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Salvador Parrilla per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 107 (Gol por la derecha): El jugador Salvador Parrilla de Angels, després de 107 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Salvador Parrilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Angels va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miloš Hurban ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tobiasz Matkowski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Angels va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Marconi en un 1 contra 1 amb el porter Abbott Abu Kabeer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Angels per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 101, quan Krzysiek Kurdel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Angels, Salvador Parrilla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Krzysiek Kurdel de Angels va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Emil Ożarek va xutar fora per a Angels, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Angels Rosalino Jiménez va intentar enganyar Abbott Abu Kabeer amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Michel Bellefleur anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Angels.

Single Malt Whisky Boys

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): En Mehdi Ameri va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 190 Minuto 109 (Gol de falta): El Jeffrey Leal va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel SMWB. 2-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): William Davis, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sam Van Ruyskensvelde de SMWB va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jeffrey Leal que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SMWB va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Thobias Souverijns, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Sepp Bisko quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en William Davis no va ser aprofitada per en Claude Pary que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SMWB que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mehdi Ameri, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): William Davis va superar els defenses rivals per velocitat al minut 69 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 262 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Al minut 108 Sepp Bisko va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rosalino Jiménez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sam Van Ruyskensvelde, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rosalino Jiménez va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de SMWB i 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Teddie Tresigne de SMWB anava molt fort i col·locat però Rosalino Jiménez no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de SMWB Abbott Abu Kabeer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rosalino Jiménez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat William Davis xutant per a SMWB va fer anar la pilota just on la volia, però Rosalino Jiménez, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de SMWB, Jeffrey Leal, col·locà la pilota just a les mans d'en Rosalino Jiménez. El marcador: 4 - 3.