Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S. D. Málaga (1591681) - Isla de Ons (1417283) » 735854710: T76/R2

Copa 735854710 Información oficial sobre el partido 735854710 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

S. D. Málaga Alineación oficial del equipo 'S. D. Málaga ' en el partido 3 - 4 Isla de Ons Alineación oficial del equipo 'Isla de Ons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
S. D. Málaga Alineación oficial del equipo 'S. D. Málaga ' en el partido 1 - 4 Isla de Ons Alineación oficial del equipo 'Isla de Ons' en el partido
Tiene suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S. D. Málaga

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va premiar Málaga amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Angelo Bray va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elliott Mirich de Málaga es va emportar una amonestació al minut 95 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Málaga Elliott Mirich no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bronisław Henel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Manolo Napoletano va xutar fora per a Málaga, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Daniel Aixendrí anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Málaga.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Málaga Jonás Simon va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Klaus-Walter Singh xutant per a Málaga va fer anar la pilota just on la volia, però Bronisław Henel, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Isla de Ons

Goles Goles

  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Manuel Linares que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Manuel Linares va ser clau en la jugada d'atac de Ons al minut 4, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ramón Salinas, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Nino Landi va estar a punt de posar per davant a Ons amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manolo Napoletano va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Manolo Napoletano, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jorge Martínez Ibañez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Gaetano Beconcini va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 240 Minuto 93 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Ons van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 93 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Agustí Trullols, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Jorge Martínez Ibañez va marcar al minut 96 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Ons va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manolo Napoletano va desviar el xut final de Ramón Salinas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Salinas de Ons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Nino Landi de Ons, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manolo Napoletano en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): James Malvo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Ons, Ananda Abayakoon, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ons, Jorge Martínez Ibañez, col·locà la pilota just a les mans d'en Manolo Napoletano. El marcador: 3 - 4.