Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Levant (1457699) - LH Rebels F.C. (800209) » 735853932: T76/R2

Copa 735853932 Información oficial sobre el partido 735853932 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido 2 - 1 LH Rebels F.C. Alineación oficial del equipo 'LH Rebels F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido 2 - 0 LH Rebels F.C. Alineación oficial del equipo 'LH Rebels F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Levant

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alfonso Crespi sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 27 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Levant va augmentar la diferència quan Mario Dabadie no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Levant va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bertil Nelson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vincenzo Lardo.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LHR. La jugada d'estratègia del Levant per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alfonso Crespi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Gustavo Hozta gairebé va marcar per a Levant des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Dabadie de Levant es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

LH Rebels F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Miguel Enciso va anar a parar al cap de Marcos Marina que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a LHR el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LHR, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Santiago Romero Romero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Enrique Iluz de LHR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.