Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pain Team C.F. (120761) - Isekai Football Club (779119) » 735853804: T76/R2

Copa 735853804 Información oficial sobre el partido 735853804 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 2 - 4 Isekai Football Club Alineación oficial del equipo 'Isekai Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 3 - 8 Isekai Football Club Alineación oficial del equipo 'Isekai Football Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pain Team C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sébastien Roussel, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pain se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.
  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): El Pain no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en David Rosenfeld es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sébastien Roussel va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alejandrino Yataco rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sébastien Roussel no s'ho podia creure.

Isekai Football Club

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador visitant Giel Rietbroek va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 42 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Isekai va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 50. Enrique Sepúlveda va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Giel Rietbroek de Isekai l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 51 de partit.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, Isekai va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jorge Botí.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Isekai va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Guillermo Galalón va desviar el xut final de Giel Rietbroek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 209 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): César Golpillanes va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Alejandrino Yataco va xutar a fora.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Cirilo Ponce ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Giel Rietbroek de Isekai va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abderrazzaq Hdda de Isekai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.