Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rulo F.C (801516) - Glendale Gauchos (433937) » 735853458: T76/R2

Copa 735853458 Información oficial sobre el partido 735853458 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Rulo F.C Alineación oficial del equipo 'Rulo F.C' en el partido 5 - 6 Glendale Gauchos Alineación oficial del equipo 'Glendale Gauchos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rulo F.C Alineación oficial del equipo 'Rulo F.C' en el partido 2 - 0 Glendale Gauchos Alineación oficial del equipo 'Glendale Gauchos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rulo F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rulo contenien la respiració mentre en Massimo Scandiffio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Fritjof Hansson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Rulo es posava per davant!
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Víťazoslav Dulák va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rulo, Juan Carlos Nogarola, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Massimo Scandiffio va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 4 - 4 al minut 79.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 88 minuts, el tirador de faltes del Rulo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Víťazoslav Dulák, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Massimo Scandiffio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Quentin Junique del Rulo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Juku Haug va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rulo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juku Haug va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Julio Lagares va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Massimo Scandiffio! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimo Scandiffio de Rulo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Glendale Gauchos

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): El jugador Willman Bucaram de Glendale es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Rodolfo Santamaría estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Willman Bucaram va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 43.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Glendale sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Willman Bucaram va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 3.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Glendale van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 4 mitjançant en Matei Deju.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Glendale eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 88, Jesús Àngel Boixareu va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 5.
  • 141 Minuto 99 (Gol de contra por el centro): El Glendale era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Matei Deju va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 5 - 6 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Àngel Boixareu de Glendale va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.