Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Múrcia (1454935) - Carmela futbol estrellas (1367708) » 735853414: T76/R2

Copa 735853414 Información oficial sobre el partido 735853414 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Real Múrcia Alineación oficial del equipo 'Real Múrcia' en el partido 5 - 3 Carmela futbol estrellas Alineación oficial del equipo 'Carmela futbol estrellas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Múrcia Alineación oficial del equipo 'Real Múrcia' en el partido 2 - 0 Carmela futbol estrellas Alineación oficial del equipo 'Carmela futbol estrellas' en el partido
Tiene bastante suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Múrcia

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, Ernst Geh va pentinar un córner cap al segon pal que Kjell Nilsson va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Passat el minut 81 de joc, Ştefan Gomoiu facilitava les coses al Múrcia amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Melvin Boineburg gairebé va marcar per a Múrcia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 210 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Melvin Boineburg tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lionel Vaugh de Múrcia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Valcuende.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Melvin Boineburg va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Múrcia a la tanda de penals: 3 - 2!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Noé Muñoz Ramos va xutar fora per a Múrcia, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Edelmiro Bouzo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Múrcia Juan Bueno, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Radosław Kurdek. El marcador continuava 4 - 3.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Ernesto Sánchez de Múrcia va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 3 al marcador.

Carmela futbol estrellas

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de estrellas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Vitaliy Napolov.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, estrellas es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Joan Carles Quilis es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joan Carles Quilis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el estrellas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Steve Millward s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Sixtus Erhart anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a estrellas.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Matteo Casu de estrellas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Vitaliy Napolov xutant per a estrellas va fer anar la pilota just on la volia, però Gerónimo Gómez, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de estrellas Valerio Gangemi va intentar enganyar Gerónimo Gómez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.