Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Niu Tin X (1334628) - KKdeluxe_return (1596864) » 735853398: T76/R2

Copa 735853398 Información oficial sobre el partido 735853398 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Niu Tin X Alineación oficial del equipo 'Niu Tin X' en el partido 4 - 2 KKdeluxe_return Alineación oficial del equipo 'KKdeluxe_return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Niu Tin X Alineación oficial del equipo 'Niu Tin X' en el partido 4 - 1 KKdeluxe_return Alineación oficial del equipo 'KKdeluxe_return' en el partido
Tiene un resultado normal 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Niu Tin X

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 del partit, el jugador Mark Wechter de Niu va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Salvador Moreno de Niu, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Niu contenien la respiració mentre en Alberto Ascarrunz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luki Stout, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Robert Søreide va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Niu ho intentava per la dreta per mitjà de Mauro López Ruiz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yann Salaun al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Robert Søreide va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robert Søreide va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Yann Salaun va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

KKdeluxe_return

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Mohammad Ghasemi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de KKdeluxe_return, Szczepan Kardasiński, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 164 Minuto 55 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de KKdeluxe_return al minut 55. Michael Windass va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El KKdeluxe_return creava perill des de la dreta al minut 40, però en Ulrik Otzen, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Otfried Kinskofer desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mohammad Ghasemi de KKdeluxe_return es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Szczepan Kardasiński de KKdeluxe_return va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miloš Paunić es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miloš Paunić va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que KKdeluxe_return va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.