Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perseidas (491195) - Extremadura ud (492760) » 735853384: T76/R2

Copa 735853384 Información oficial sobre el partido 735853384 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Perseidas Alineación oficial del equipo 'Perseidas' en el partido 2 - 4 Extremadura ud Alineación oficial del equipo 'Extremadura ud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Perseidas Alineación oficial del equipo 'Perseidas' en el partido 1 - 2 Extremadura ud Alineación oficial del equipo 'Extremadura ud' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,6 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perseidas

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10, Eduards Briedis va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Alfonso Cabello Fernández, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Perseidas.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Perseidas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 钟 (Zhong) 淮彬 (Huaibin), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ignacio Cogonbrellas de Perseidas no va ser gol per ben poc.
  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Santiago Bordás va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Alfonso Cabello Fernández era fer passades de llarga distància. Al minut 78 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Cezmi Baytürk però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Perseidas van sortir al contraatac al minut 83, però Cezmi Baytürk va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Perseidas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Ramón Araso, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Extremadura ud

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Haritz Emazabal quedar desmarcat i marcar per a Extremadura al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Julio Yáñez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Pablo Zarza va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Extremadura, Julio Yáñez, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dimitar Mirazchiyski va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Extremadura que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Diego Serrano Ezquerra, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 225 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Per-Johan Hjort va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Per-Johan Hjort al minut 38.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Julio Yáñez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Wim Legrain, però la pilota va topar amb el travesser.