Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Internazzionale (1366737) - Solokoetxe FC (435763) » 735853132: T76/R2

Copa 735853132 Información oficial sobre el partido 735853132 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Internazzionale Alineación oficial del equipo 'Internazzionale' en el partido 2 - 4 Solokoetxe FC Alineación oficial del equipo 'Solokoetxe FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Internazzionale Alineación oficial del equipo 'Internazzionale' en el partido 0 - 1 Solokoetxe FC Alineación oficial del equipo 'Solokoetxe FC' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internazzionale

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Quinto Losada va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Internazzionale, al minut 26. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Leif Köbberling es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Internazzionale va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jorge Ardiles va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Internazzionale van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Xicu Pera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martí Oltra.

Solokoetxe FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 35 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Solokoetxe. Imre Varga el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 135 Minuto 38 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Komi Hessoo va marcar el 1 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 39 i semblava que Solokoetxe desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Dávid Csorján va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 125 Minuto 59 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de John Surchi va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 3 al minut 59.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Xabier Oyarzabal va augmentar l'avantatge de Solokoetxe a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Solokoetxe que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nelson Sánchez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Komi Hessoo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.