Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castelló (994754) - Señor Roca (798971) » 735852893: T76/R2

Copa 735852893 Información oficial sobre el partido 735852893 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Castelló Alineación oficial del equipo 'Castelló' en el partido 4 - 1 Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castelló Alineación oficial del equipo 'Castelló' en el partido 2 - 0 Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido
Tiene suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelló

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Sergio Andrades la va rematar Herketz Garrogerrikaetxebarria amb una magnífica volea que va fer pujar per a Castelló el 1 - 0.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Castelló van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Imeldo Calo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, el Castelló va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sergio Andrades, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Sergio Andrades va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Castelló, Adrián López, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Joan David Marlés gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paco Almendras va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Óscar Casabares. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Señor Roca

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de Señor no defallien en cap moment. Producte d'això, en Strahinja Barović va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Señor va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jesús Balsa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Señor va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 67 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Annunziato Madini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Señor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Miró va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Adalbert Larnhart de Señor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.