Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botijo Express (125172) - Siempre Cultu (435898) » 735852489: T76/R2

Copa 735852489 Información oficial sobre el partido 735852489 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Botijo Express Alineación oficial del equipo 'Botijo Express' en el partido 1 - 2 Siempre Cultu Alineación oficial del equipo 'Siempre Cultu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Botijo Express Alineación oficial del equipo 'Botijo Express' en el partido 1 - 5 Siempre Cultu Alineación oficial del equipo 'Siempre Cultu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botijo Express

Goles Goles

  • 139 Minuto 13 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Gradje van Nooijen! Un inimaginable dribbling sobre Félix Olivares va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Express.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Acúrcio Pacheco Oliveira gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adolfo Garay va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Anastacio Bajac, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): 欧 (Ou) 嘉俊 (Jiajun) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Adolfo Garay va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Express va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Philipp Rupp va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adolfo Garay.
  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hicham Saissi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Èdgard Blanch va estar a punt d'acabar en gol al minut 107, però el porter visitant Adolfo Garay va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Siempre Cultu

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en 王 (Wang) 轩宾 (Xuanbin).
  • 173 Minuto 111 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En 王 (Wang) 轩宾 (Xuanbin) va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan José Gumiel va estar a punt de posar per davant a Siempre amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Inozens Brenner va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Siempre va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Ramón Montiel va quedar-se sol davant el porter Inozens Brenner, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Olmos La Santa va marcar al minut 87 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 109 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joaquín Olmos La Santa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Melchor Fidalgo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Clarís de Siempre es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.