Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Sant Cugat (441155) - Ourense Fenix (1332324) » 735852263: T76/R2

Copa 735852263 Información oficial sobre el partido 735852263 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido 7 - 1 Ourense Fenix Alineación oficial del equipo 'Ourense Fenix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido 7 - 0 Ourense Fenix Alineación oficial del equipo 'Ourense Fenix' en el partido
Tiene un resultado normal 6.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Sant Cugat

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Al·lodi Johera va donar a Racing un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Chris Salomonsen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Racing, Massimo Cotellessa, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Chris Salomonsen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Racing.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Racing va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ovidiu Enică, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Racing va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Al·lodi Johera, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Chris Salomonsen va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Racing pel centre va donar un gran resultat: el gol de Massimo Cotellessa va posar el 7 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 21 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Al·lodi Johera estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Racing ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Matías Minguzzi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Al·lodi Johera gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jaume Alcúdia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Grigoris Rallis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Ourense Fenix

Goles Goles

  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): El porter de Ourense va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Santiago Millán va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ovidiu Enică va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Pol Roca de Ourense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.