Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Potrigol Stars United (1590431) - CD Apoyo Mutuo (797226) » 735852184: T76/R2

Copa 735852184 Información oficial sobre el partido 735852184 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Potrigol Stars United Alineación oficial del equipo 'Potrigol Stars United' en el partido 3 - 4 CD Apoyo Mutuo Alineación oficial del equipo 'CD Apoyo Mutuo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Potrigol Stars United Alineación oficial del equipo 'Potrigol Stars United' en el partido 5 - 1 CD Apoyo Mutuo Alineación oficial del equipo 'CD Apoyo Mutuo' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Potrigol Stars United

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, Mickaël Devaux va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Jesus Jorge Baptista Oliveira trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Potrigol equilibrava la balança al minut 79. En Viktor Kolovertnov, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Dominique Rousset quasi empata el partit al minut 36, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 200 Minuto 70 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 70. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Dominique Rousset la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 110, Loann Mabille de Potrigol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CD Apoyo Mutuo

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): En Benvingut Robledo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Apoyo, un peu providencial d'en Ron Hoepmans va situar el 0-1 al panell digital.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Mieczysław Ćwikła donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ximeno Roselló va anar directament als peus de Nofre Roselló que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.
  • 174 Minuto 106 (Gol de penalti): Al minut 106 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 3 - 4. Mieczysław Ćwikła va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Apoyo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Lluc Feliu de Apoyo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 90, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 111 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Pablo Rojas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.