Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Levendaal (1594970) - Stade Gironins FC (1366163) » 735852084: T76/R2

Copa 735852084 Información oficial sobre el partido 735852084 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Levendaal Alineación oficial del equipo 'Levendaal' en el partido 0 - 5 Stade Gironins FC Alineación oficial del equipo 'Stade Gironins FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Levendaal Alineación oficial del equipo 'Levendaal' en el partido 1 - 4 Stade Gironins FC Alineación oficial del equipo 'Stade Gironins FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levendaal

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Manuel Ustariz van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Adrian Lucaci a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Dragoş Ion de Levendaal va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Felipe Pons de Levendaal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Ustariz de Levendaal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Stade Gironins FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 7, quan Txema Ruano va posar els visitants Gironins per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Paco Bayón va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paco Bayón de Gironins l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 33 de partit.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fernando Combeller, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Gironins va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Txema Ruano, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Garrett Hamilton-West va servir per deixar enrere el gegant Román Babau al minut 21, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kevin Martucci de Gironins va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76, Juan Llerena de Gironins va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.