Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raptor CF (1459867) - AMIGOS DE LA AMBAR (773938) » 735851622: T76/R2

Copa 735851622 Información oficial sobre el partido 735851622 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Raptor CF Alineación oficial del equipo 'Raptor CF' en el partido 2 - 0 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raptor CF Alineación oficial del equipo 'Raptor CF' en el partido 2 - 0 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raptor CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Roberto Jáuregui, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Raptor es posava per davant!
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Raptor va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kristaps Sparāns des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Raptor van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marcus Russell, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Ramos Rubio de Raptor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Henri Tiililä de Raptor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AMIGOS DE LA AMBAR

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ander Herrera va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Nino Arrua, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Amigos van sortir al contraatac al minut 78, però Francisco 'Paquete' Higuera va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco 'Paquete' Higuera de Amigos es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.