Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unikaja de Botellines (1414973) - Sant Julià (992906) » 735851463: T76/R2

Copa 735851463 Información oficial sobre el partido 735851463 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Unikaja de Botellines Alineación oficial del equipo 'Unikaja de Botellines' en el partido 3 - 5 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Unikaja de Botellines Alineación oficial del equipo 'Unikaja de Botellines' en el partido 1 - 6 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
Tiene suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unikaja de Botellines

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Szymon Piętak, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Botellines se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Botellines va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tenzin Emanuels, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Freddie Bines de Botellines va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andrzej Kotański de Botellines va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Szymon Piętak de Botellines va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sant Julià

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Sompong Suwanchana va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 44 en Raúl Villaragut va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Fernando Orantos podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 2 va pujar al marcador.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 65 una excel·lent centrada de Luis Arrufat va arribar a Fernando Orantos, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 3 al marcador.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): El jugador Óscar Carrandi de SJ es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Francesc de Pau Daranas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 3 - 5 per a SJ.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Francesc de Pau Daranas de SJ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.