Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athlètic Club Riells (1369297) - lizaman (1419893) » 735851222: T76/R2

Copa 735851222 Información oficial sobre el partido 735851222 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 2

Athlètic Club Riells Alineación oficial del equipo 'Athlètic Club Riells' en el partido 3 - 2 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Athlètic Club Riells Alineación oficial del equipo 'Athlètic Club Riells' en el partido 2 - 3 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,6 % 39,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athlètic Club Riells

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): ACR equilibrava la balança al minut 40. En Johann Plansky, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Claudiu Piper va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 65.
  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): ACR va posar-se per davant 3 - 2 al minut 77, quan Johann Plansky va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Ivan Llavià va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Claudiu Piper tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Ivan Llavià va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ACR se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Rodríguez de ACR es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

lizaman

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Šime Melnjak va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a lizaman prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Geerolf Nobels.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Kerim Samsa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Koraç Serimer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ransford Ofori-Quaye de lizaman va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.