Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735850791

Copa 735850791 Información oficial sobre el partido 735850791 en Hattrick

05.06.2024 12:15:00

B. Uni Alineación oficial del equipo 'B. Uni' en el partido 5 - 2 cazadores de abuelas Alineación oficial del equipo 'cazadores de abuelas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
B. Uni Alineación oficial del equipo 'B. Uni' en el partido 4 - 1 cazadores de abuelas Alineación oficial del equipo 'cazadores de abuelas' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

B. Uni

Goles Goles

  • 101 Minuto 18 (Gol por el centro): El Uni no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Santiago Abas es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Santiago Abas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Uni empatava el partit, 2 a 2, al minut 63.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Uni contenien la respiració mentre en Baltasar Costejà s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84 en Santiago Abas va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 2 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Als 87 minuts de joc, els nois de Uni van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Santiago Abas augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el Uni va posar setge sobre la defensa central visitant però en Fernando Pascual no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rafael Roda hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Fernando Pascual quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Tanausú León Buendia de Uni va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

cazadores de abuelas

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 10, quan Enrique Azañón va posar els visitants cazadores per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Jaime Cacho va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de cazadores, Fernando Dengra, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Enrique Azañón quasi redueix la diferència al marcador al minut 86, però una gran estirada d'en Víctor Rey-Martínez va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.