Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735850389

Copa 735850389 Información oficial sobre el partido 735850389 en Hattrick

05.06.2024 12:15:00

Atletico Mozarrifar Alineación oficial del equipo 'Atletico Mozarrifar' en el partido 0 - 1 F.C. Real Madrid Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Mozarrifar Alineación oficial del equipo 'Atletico Mozarrifar' en el partido 2 - 1 F.C. Real Madrid Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Madrid' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Mozarrifar

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RMCF. La jugada d'estratègia del Mozarrifar per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Diego Neira va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Mozarrifar per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Francisco Garazatúa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): Josep Ramon Riera va llançar una falta directa al minut 36 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mozarrifar Diego Neira quasi marca al minut 72 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Francisco Garazatúa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Ramon Riera de Mozarrifar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C. Real Madrid

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pedro Urroz va anar directament als peus de Carlos Cardell que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Òscar Rubí, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. RMCF va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Raúl Gil va anar a parar a la creueta.