Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735850260

Copa 735850260 Información oficial sobre el partido 735850260 en Hattrick

05.06.2024 12:15:00

La Comarca de Olsón F.C Alineación oficial del equipo 'La Comarca de Olsón F.C' en el partido 2 - 1 CD Mirandés Alineación oficial del equipo 'CD Mirandés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Comarca de Olsón F.C Alineación oficial del equipo 'La Comarca de Olsón F.C' en el partido 2 - 1 CD Mirandés Alineación oficial del equipo 'CD Mirandés' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Comarca de Olsón F.C

Goles Goles

  • 106 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Roberto Garavito sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 78 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Comarca prenia la batuta de l'encontre al minut 85, quan en Juan Carlos Muñiz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, Jorge Pombo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Marcos Oriol va estar a punt d'empatar per a Comarca quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Michelangelo Balducci va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Comarca va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jota Zugasti en un 1 contra 1 amb el porter Michelangelo Balducci, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Muñiz de Comarca es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

CD Mirandés

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Gastón Granullas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Antoni Fontrodona va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Giovanni Iafrate després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Máximo Galtero va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Gastón Granullas de Mirandés va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.