Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735849399

Copa 735849399 Información oficial sobre el partido 735849399 en Hattrick

05.06.2024 12:15:00

Magnam Alineación oficial del equipo 'Magnam' en el partido 2 - 3 The Wheelers Alineación oficial del equipo 'The Wheelers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Magnam Alineación oficial del equipo 'Magnam' en el partido 3 - 1 The Wheelers Alineación oficial del equipo 'The Wheelers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magnam

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Fernando Rocasolano de Magnam va aconseguir igualar el partit al minut 86, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Magnam, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Nayden Modev va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, José Medinilla gairebé va marcar per a Magnam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 64 per blocar una centrada d'en Renato Charín va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Magnam.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Magnam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fernando Rocasolano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

The Wheelers

Goles Goles

  • 125 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Georgi Petrov va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 0.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Wheelers van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 62, quan Saúl Ramírez de León va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Luis Dicastillo quedar desmarcat i marcar per a Wheelers al minut 77. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 170 Minuto 90 (Gol de falta): Alejandro Estornell va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 90. 2 - 3 per a Wheelers.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Luis Dicastillo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 13 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Georgi Petrov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Wheelers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro Estornell, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Estornell va encarar al porter al 32, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, un refús desafortunat de José Santos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Georgi Petrov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustí Massana de Wheelers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.