Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735849053

Copa 735849053 Información oficial sobre el partido 735849053 en Hattrick

05.06.2024 12:15:00

Valve alethic Alineación oficial del equipo 'Valve alethic' en el partido 2 - 3 Ilukantropos Alineación oficial del equipo 'Ilukantropos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valve alethic Alineación oficial del equipo 'Valve alethic' en el partido 1 - 1 Ilukantropos Alineación oficial del equipo 'Ilukantropos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valve alethic

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a alethic va ser Pedro César Iragorria.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Albert Baguer, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del alethic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 50.
  • 125 Minuto 115 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 3 el va marcar Juan Jesús Velamines a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Hernán Quitián va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lastur Berretegi per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Víctor Garrido va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Ilukantropos

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Ilukantropos va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Enrique Cela, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Julio Utrera Prados que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ilukantropos. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Florentino Cachero xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Ilukantropos creava perill des de la dreta al minut 22, però en José Valero Guzmán, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Samuel Romero desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Julián Barbacana, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julián Barbacana de Ilukantropos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.