Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735846647

Copa 735846647 Información oficial sobre el partido 735846647 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00

RB Herencia Alineación oficial del equipo 'RB Herencia' en el partido 5 - 6 Esportiu Gràcia Alineación oficial del equipo 'Esportiu Gràcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
RB Herencia Alineación oficial del equipo 'RB Herencia' en el partido 4 - 2 Esportiu Gràcia Alineación oficial del equipo 'Esportiu Gràcia' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,9 % 6,8 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RB Herencia

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Herencia va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 29, quan Tom Potter, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tom Potter, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Herencia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 36.
  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Passat el minut 49 de joc, Yusuf Ali Thamby facilitava les coses al Herencia amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Mario Celani va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Herencia.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Herencia va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 82 Tom Potter va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 27 minuts, en Tom Potter no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Herencia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Yusuf Ali Thamby va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Renato Martínez Moreno.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Pau Pardo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 93 per blocar una centrada d'en Mario Celani va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Herencia.
  • 213 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Després de 110 minuts, Gyula Kis-Molnár va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefan Grozdanović de Herencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 100, Fabián Armando Atanasopulos de Herencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Esportiu Gràcia

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Breel Thier quedar desmarcat i marcar per a Esportiu al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 39, quan Breel Thier va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rafael San German es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Rafael San German va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Esportiu, Xurxo Irgas, que va marcar, sense saber com, el 4 - 4.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Horacio Bango va marcar al minut 88 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 5 - 5.
  • 115 Minuto 104 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Horacio Bango era molt més ràpid que el defensa Stefan Grozdanović. Al minut 104, el jugador de Esportiu va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Adelardo Taboada va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Remigi Ferrer al minut 86 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 284 Minuto 106 (Ocasión de penalti): Donát Pőcze de Esportiu va fallar un penal al minut 106, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.