Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735846223

Copa 735846223 Información oficial sobre el partido 735846223 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00

Team Ventoux Alineación oficial del equipo 'Team Ventoux' en el partido 3 - 2 Sporting Vigo Alineación oficial del equipo 'Sporting Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team Ventoux Alineación oficial del equipo 'Team Ventoux' en el partido 2 - 0 Sporting Vigo Alineación oficial del equipo 'Sporting Vigo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Ventoux

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, el Ventoux va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sejo Esquivias, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 136 Minuto 102 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Max Rats encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Benjamín Ozores anotar per a Ventoux el 2 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 123 Minuto 109 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 109 gràcies a la jugada de Joan Fontclara, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Ventoux va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emilio Carabias en un 1 contra 1 amb el porter Camiel van Hulle, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Sporting Vigo

Goles Goles

  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Sporting sabia com jugar al contraatac, i al minut 61, Frits Kirkeby va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 162 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Manuel Mula va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 103.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manuel Mula, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Lorenzo Celletta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sporting que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alin Udroiu de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.