Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735846036

Copa 735846036 Información oficial sobre el partido 735846036 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00

Estepona City Alineación oficial del equipo 'Estepona City' en el partido 1 - 2 Tempest drums Alineación oficial del equipo 'Tempest drums' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estepona City Alineación oficial del equipo 'Estepona City' en el partido 2 - 0 Tempest drums Alineación oficial del equipo 'Tempest drums' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estepona City

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Estepona va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Evelio Bermeo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Raúl Valdés que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tempest drums

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Tempest es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Isidre Andinyach es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Saúl Cachafeiro va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Constancio Carpi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joan Gordó va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.