Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735845002

Copa 735845002 Información oficial sobre el partido 735845002 en Hattrick

05.06.2024 12:15:00

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 GuiriArmy Alineación oficial del equipo 'GuiriArmy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 GuiriArmy Alineación oficial del equipo 'GuiriArmy' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

GuiriArmy

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Guillermo Gastea donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, Juan Carlos Pascual Arana va augmentar l'avantatge de GuiriArmy a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Carlos Pascual Arana, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el GuiriArmy va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Chuan Cañaveras, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, un xut de Francesc Xavier Padrell des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, GuiriArmy va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Chuan Cañaveras, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 46 (Gol por el centro): Al minut 46, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Óscar Roa va augmentar l'avantatge de GuiriArmy a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Javier Magán de GuiriArmy l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 8 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Javier Magán al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Óscar Roa es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Antonio Suecia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jaime Galves, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Abdennafi Bouchoka de GuiriArmy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdennafi Bouchoka es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.