Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735844577

Copa 735844577 Información oficial sobre el partido 735844577 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00

CADIZ FEMENINO AACCR Alineación oficial del equipo 'CADIZ FEMENINO AACCR' en el partido 1 - 2 rcd sandra Alineación oficial del equipo 'rcd sandra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CADIZ FEMENINO AACCR Alineación oficial del equipo 'CADIZ FEMENINO AACCR' en el partido 0 - 5 rcd sandra Alineación oficial del equipo 'rcd sandra' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CADIZ FEMENINO AACCR

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Xeremías Balvís va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Simón Bazan va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. FEMENINO posava el marcador 1 a 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Ignacio Peñafuerte de FEMENINO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

rcd sandra

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Guillermo Muñoz Hidalgo que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador de sandra Lech Grucela va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 73 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Juliano Miranda Tirado va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Xeremías Balvís, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 32 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ojiofor Agonglo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Juliano Miranda Tirado per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 33, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): sandra va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 67, quan Lech Grucela va quedar-se sol davant el porter Xeremías Balvís, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Muñoz Hidalgo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 72 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juliano Miranda Tirado va fer una magnífica centrada, però la rematada de Guillermo Muñoz Hidalgo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.