Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735843990

Copa 735843990 Información oficial sobre el partido 735843990 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00

FC Puigmolto Alineación oficial del equipo 'FC Puigmolto' en el partido 0 - 2 Kelita FC Alineación oficial del equipo 'Kelita FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Puigmolto Alineación oficial del equipo 'FC Puigmolto' en el partido 0 - 6 Kelita FC Alineación oficial del equipo 'Kelita FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Puigmolto

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Urkoi Arteatzabeitia va rebre molts aplaudiments. Al minut 7 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Puigmolto van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 21 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Joan Marc Baret, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 220 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Joan Marc Baret es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Kelita FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): Amb 55 minuts jugats, Giancarlo Careddu de Kelita va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Eurípides Córdoba va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Joffry Blondeel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ruperto Sandoval va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kelita que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joffry Blondeel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Jetro Marques va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Luis Valencia de Kelita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.