Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735843889

Copa 735843889 Información oficial sobre el partido 735843889 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00

Calzada city Alineación oficial del equipo 'Calzada city' en el partido 1 - 7 Makapuu Alineación oficial del equipo 'Makapuu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Calzada city Alineación oficial del equipo 'Calzada city' en el partido 1 - 8 Makapuu Alineación oficial del equipo 'Makapuu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calzada city

Goles Goles

  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 70 de partit i el marcador es posà 1 - 7 quan en Ignacio Cardoso, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Calzada a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Ernesto Ballesteros de Calzada es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 58, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Alberto Loscertales va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 90 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Barriuso De Miguel.

Makapuu

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Makapuu es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Arnau Malo García es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Raúl Esqueda era molt més ràpid que el defensa Santiago Leyva. Al minut 38, el jugador de Makapuu va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José Javier López Rojas de Makapuu va fer un bon esprint per escapar-se de Baltasar Majoral i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): José Javier López Rojas va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Fernando Serrano, que no va fallar i va marcar el 0 - 4.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Daniel Surgeres des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Jordi Bansell de Makapuu va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tawfiq Bakhat va ser l'anotador del 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 36 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Quintí Miró de Makapuu va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 44 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.