Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735843839

Copa 735843839 Información oficial sobre el partido 735843839 en Hattrick

05.06.2024 12:00:00

Los Paquetes Alineación oficial del equipo 'Los Paquetes' en el partido 0 - 5 Jorabase FC Alineación oficial del equipo 'Jorabase FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Paquetes Alineación oficial del equipo 'Los Paquetes' en el partido 1 - 3 Jorabase FC Alineación oficial del equipo 'Jorabase FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Paquetes

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 73. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Ignacio Fresneda la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Jorabase FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Jorabase es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Michael Uckermann es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Magnus Borgstedt de Jorabase va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 38 minuts quan Carlos Mendoza va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 3 per a Jorabase.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Jorabase va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Magnus Borgstedt, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jaime Vegas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 5 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Jorabase. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Andrea Tatangelo va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Magnus Borgstedt va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Michael Uckermann va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jaime Vegas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Jorabase sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Magnus Borgstedt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.