Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735843157

Copa 735843157 Información oficial sobre el partido 735843157 en Hattrick

05.06.2024 12:15:00

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 11 xixoteam Alineación oficial del equipo 'xixoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 xixoteam Alineación oficial del equipo 'xixoteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

xixoteam

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Otxote Atorrasagasti donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 139 Minuto 22 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Erlantz Vidal van servir per superar a l'últim defensor, en David Vinyals. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de xixoteam cantant "Erlantz Vidal selecció!"
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrique Cano de xixoteam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 28 de partit.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Emiliano Montaruli va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Emiliano Montaruli va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de xixoteam. A fi d'aconseguir el 0 - 6, van tocar-la en curt per tal que Enrique Cano xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a xixoteam l'avantatge per 0 - 7. Enrique Cano en va ser l'anotador.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): En Enrique Cano va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tarmo Teniste la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 8 al marcador.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, xixoteam va augmentar el seu avantatge a 0 - 9, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sam Aupperlee, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 85 minuts, el tirador de faltes del xixoteam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Abdelmouqtader Belayad, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 10 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ciro Piroddi va augmentar l'avantatge de xixoteam a 0 - 11 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Enrique Cano, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. xixoteam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Emiliano Montaruli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.